Ønsker du å spille på Karlsøya?
Karlsøya ønsker å samle artister som gjennom sitt virke utrykker verdier og holdninger som gjenspeiler vårt manifest.

Artister som blir invitert til Karlsøya inviteres til å være her i en hel uke. Vi prioriterer artister som har mulighet til å være her minst tre netter. Dette er fordi vi ønsker å utvikle et nettverk av engasjerte artister og håper at dere som kommer hit og spiller ser på det som noe mer enn en spillejobb og ønsker å bli kjent med Karlsøya.

Det er ikke noe hotell på øya. Vi er derfor avhengig av å innlosjere artister privat. Vi gjør vårt beste for å innlosjere artister på en behagelig måte, men kan ikke garantere alle artister innendørs losji. Noen artister må regne med å sove i telt, lavvo eller låve. Alle artister skal likevel ha tilgang på innendørs fasiliteter som toalett, dusj, oppholdsrom og kjøkken med kjøleskap og mat. Vi gjør vårt ytterste for at artistene skal ha et hyggelig opphold, og selv om vi mangler fasiliteter får vi alltid gode tilbakemeldinger fra artistene på vennlig og hjertelig vertskap.

 
 
Karlsøya er et lite arrangement i forhold til andre festivaler. Vi ønsker å holde billettprisene nede og har derfor et begrenset budsjett. Vi har derfor ikke mulighet til å betale standard honorar til artister. Vi håper og opplever likevel at det er interessant for artister som kjenner seg igjen i manifestet vårt å komme å opptre på folkefest på Karlsøya. Vi garanterer dekte reisekostnader, kost og losji etter avtale for alle artister som vi inviterer. Dersom økonomien tillater det utbetaler vi også et symbolsk honorar til artister som opptrer her, men dette kan vi ikke garantere.

Til sist kan vi si at vi hvert år inviterer to eller tre artister spesielt som hovedartister. Dette er artister som vi ikke kan regne med kommer å opptrer på dugnad. Disse vil enten være artister som er kjente på nasjonal eller internasjonal basis, eller internasjonale artister som utmerker seg i forhold til en profil som samsvarer med vårt manifest. De som er aktuelle for dette vil vi ta direkte kontakt med, men er alltid åpen for gode forslag.

Dersom dette virker som noe for deg/dere, vær vennlig å ta kontakt på Karlsoyfestivalen@gmail.com. Vi prioriterer å følge opp artister som i e-posten skriver noe om hvordan de passer inn i profilen vår utfra manifestet.

Hjem      2000     2001     2002     2003     2004     2005     2006     2007    2008    2009